Trainingen

Het verhaal ‘Van Droom Naar Werkelijkheid’ biedt veel aanknopingspunten voor gerichte trainingen in het bedrijfsleven en voor persoonlijke ontwikkeling. In samenwerking met experts met jarenlange ervaring bieden wij tailor made trainingen aan.

Quote van deelnemer...

Possit tritani consectetuer eu his, nusquam minimum ut per, eu eos ocurreret splendide hendrerit. Dicant placerat democritum eos id, sit mollis invidunt mediocritatem ei.

TRANSACTIONELE ANALYSE

De reis van droom naar werkelijkheid kan pas worden vervuld als je weet waar je obstakels liggen.

Een unieke tweedaagse training.

In ons werk en in ons persoonlijke leven zijn we bijna elke dag bezig met groei en vooruitgang. Met het werkelijkheid maken van onze dromen.

Maar te vaak lopen we tegen obstakels aan. De eerste stap om tot groei te komen, is door te beginnen bij jezelf. Waarom doen we de dingen die we doen en hoe kunnen we meer effect hebben op persoonlijke en professionele ontwikkeling om ons heen?

Transactionele Analyse (TA) is dé bewezen methodiek om zelf de touwtjes in handen te nemen in je carrière.

Mil Rosseau is de expert op dit gebied met meer dan 43 jaar ervaring als coach en begeleider volgens de TA methodiek. Al meer dan 17.000 mensen heeft hij geholpen om afscheid te nemen van barrières. Zelf trap ik als ervaringsdeskundige af en leg ik uit hoe ik, ondanks mijn beperkingen, toch dromen werkelijkheid maak. Meer informatie en inschrijven via http://www.autonoom.com/kennismaking/.

TEAMTRAINING ‘DUURZAAM SAMEN ONTWIKKELEN’

Doelstellingen opstellen is op papier misschien een makkelijke opgave. Ze in de werkelijkheid realiseren is moeilijker. Hoe krijg je mensen in je team mee? Hoe maak je optimaal gebruik van ieders capaciteiten? Hoe verhouden individuele wensen en behoeften zich tot het gezamenlijke doel?

In de teamtraining ‘Duurzaam samen ontwikkelen’, helpen we teams de groeidoelstellingen in kaart te brengen en samen praktische plannen te maken waarbij samenwerking een cruciale rol speelt.

Gezamenlijk wordt concreet gemaakt hoe als team in beweging te komen. En hoe, door elkaars specifieke capaciteiten te benutten, doelstellingen werkelijkheid kunnen worden gemaakt.

De training duurt een dag en wordt gegeven door Annemieke Meurs en Thomas Sanders

Annemieke heeft als coach en adviseur jarenlange ervaring in het faciliteren van onderlinge communicatie. Alle deelnemers worden door haar individueel en als groep geanalyseerd op basis van gezichtsanalyse. Mede op basis van deze input helpt ze de groep verder doelen te kunnen realiseren.

Thomas kreeg op 29-jarige leeftijd, op het moment dat zijn carrière zich vorm aan het geven was en zijn ambities eindeloos waren, de diagnose MS, Multiple Sclerose. Nu, 14 jaar later en inmiddels 6 jaar in een rolstoel, vertelt hij hoe hij, ondanks al zijn beperkingen,  toch zijn dromen wekelijkheid blijft maken.


Interesse? Neem contact met ons op

Neem contact met me op. Gezamenlijk kijken we naar de beste invulling.